Noutati
Colegiul Farmaciștilor Buzău distribuie farmaciștilor din județ materiale de protecție
Data: 24/03/2020

Colegiul Farmacistilor Buzau a reusit achizitia unor materiale de protectie personala (masti tip botnita cu filtru si combinezoane). Desi cantitatile livrate sunt mult mai mici decat speram initial, suntem bucurosi ca avem posibilitatea sa vi le trimitem, pentru a acoperi macar pe moment nevoia.

Vom imparti putinul la totalul farmacistilor activi din judetul nostru, membri ai Colegiului Farmacistilor. Aceste materiale de protectie se distribuie cu titlu gratuit pentru uzul personal al farmacistilor, pe baza unui proces verbal de predare-primire, cu obligatia de a nu fi comercializate.

Datorita restrictiilor de circulatie in vigoare, vom incerca sa le distribuim cat mai centralizat, iar colegilor din alte localitati vom incerca, grupat, sa le expediem prin curier. Multumim pe aceasta cale acelor colegi care ne ajuta!

Suntem in continuare preocupati de a face rost de astfel de materiale. Prin Colegiul Farmacistilor din Romania suntem in legatura cu autoritatile si Unifarm, dar pana la acest moment nu avem raspunsuri concrete. Suntem totodata in legatura cu producatori locali de masti de protectie, cu speranta ca vom reusi sa ii ajutam si pe colegii nostri din alte judete.

In aceste zile este, mai mult decat a fost vreodata, esential sa fim uniti si sa ne organizam rapid (nu doar cu declaratii pe facebook).

Cu toate gandurile bune si certitudinea ca vom trece cu bine ,

Colegiul Farmacistilor din judetul Buzau

prin presedinte dr.farm. Razvan Prisada

 

NOUTATI!